Topplista namn 2015 för pojkar

Jag satt under helgen och letade efter en topplista för pojknamn och hittade en bra sida om barnnamn (www.barnnamn.net). Tydligen är namn som William och Lucas riktigt populära namn för 2015, kul att gamla namn lever kvar!

Min syster väntar barn och det återstår att se om det blir en pojke eller flicka. Skulle det bli en kille så kan han mycket väl få heta något av namnen på sidan.

pojknamn
Det finns idag bra sidor på nätet som listar pojknamn eller flicknamn i bokstavsordning.

Själv tycker jag det är viktigt att det ska vara kul att leta namn på nätet. Ofta brukar jag göra det från mobilen när man ligger på stranden eller sitter på bussen en kall januarikväll. Sen Victoria, Madeleine och ny snart Carl-Philip fått barn så kommer verkligen en baby-boom i Sverige. Riktigt kul! Det är bra för ekonomin och bra för framtidstron bland svenska befolkningen.

Vilka pojknamn gillar jag bäst?

Jag gillar Mathias, William, Leonard, Lucas, Nathan, Theodor, Wilheim när det kommer till pojkar. Dessa namn funkar lika bra 2015 som 2016 samt i framtiden. Som flicknamn gillar jag Cecilia, Celine, Cornelia, Elwira, Leah och Whilma. Vilka favoritnamn har du? Du kan väl kommentera i inlägget nedan.

 

Lämna en kommentar