Resa till Gran Canaria nu i januari-februari?

Jag funderar på att resa iväg till härliga Gran Canaria nu ett par veckor. Däremot kommer jag inte ihåg hur klimatet och värmen är just nu. Någon som vet? Gjorde en sökning och hittade en bra sida som handlar om klimatet och vilken årstid som är bäst att åka. Kolla in väder på gran canaria här.

väder gran canaria

Problemet är att jag inte vet om jag ska välja Gran Canaria eller Fuerteventura. Är det läge att resa nu? Jag skulle tro det, sparat pengar som jag har inför denna resa. Tänkte boka sista minuten med något billigt flygbolag där hotell och frukost ingår, en charter helt enkelt! Ska man slappna av så ska man göra det ordentligt.

Störst chans till sol tror jag ändå södra sidan av ön har, det står iallafall på sidan om gran canarias väder. Ska tydligen blåsa mindre från atlanten där, och det är ju logiskt då södra sidan av gran canaria är skyddat från afrikast kust.

Ska ni ut och resa något nu under vintern?

Lämna en kommentar