Kungabröllop och prinsessan har fått en son

andra barnet en pojke
Madeleine och Chris har i dagarna fått sitt andra barn, en liten pojke, där vi ännu inte vet namnet.

Det var bara några dagar sedan som Prins Carl-Philip Bernadotte gifte sig med Sofia Hellqvist på kungliga slottet i Stockholm. Ett mycket vackert och personligt bröllop som vågade sticka ut mot tidigare bröllop av kunglig börd. Och nu har systern Madeleine fått ett nyfött barn, som föddes på Danderyds sjukhus.

Svenska folket fick följa bröllopet genom SVT som filmade hela spektaklet med kyrka, mat, dans och tal.

Prinsen visade sin känsliga sida och såg ut att vara mycket kär i Sofia. Själv följde jag sändingen och bröllopet från 14.30 till 01.00 på natten. Jag tyckte Ebba von Sydow gjorde ett makalöst bra jobb och hon känns trygg som programledare.

Prinssessan Madeleine har fått sitt andra barn

Nu har Chris och Madde fått tillökning igen, bara några dagar efter bröllopet mellan Sofia och Philip. Det blev en mellanblond liten pojke som vi ännu inte vet namnet på. Men det ska bli spännande att få reda på vilket pojknamn paret bestämmer sig för.

Det har verkligen skett en babyboom i kungahuset med Victoria och Daniels flicka Estelle och sedan Maddes första barn, flickan och prinsessan Leonore Lilian Maria. Det är inte omöjligt att snart också Victoria meddelar att hon väntar sitt andra barn. Nu efter bröllopet mellan prins Carl-philip och Sofia så kan man räkna med att paret planerar att skaffa barn inom snar framtid.  Ska bli intressant att se vilka namn barnen får! Philip har även gjort uttalanden om att han önskar att Sofia vill ha barn med honom och bilda familj. Prinsen har nämligen fått ett mycket fint lantställe och hus i arv där familjen skulle kunna bosätta sig och bilda familj. Barnen skulle kunna leka runt på stora ytor långt från storstaden och media.

Lämna en kommentar